a

 now

Home

May Oostvogels

Jaak Hillen

Actual News

Published books

Gallery

Workshops

logo

Boek

creatieprocessenCREATIEPROCESSEN,
door Jaak Hillen,

Via Libra Antwerpen 2012, 232 p., hardcover, isbn-nummer: 978 90 77611 18 0

Hierin verzamelt Jaak Hillen zijn inzichten en ervaringen van de laatste 20 jaar, als kunstenaar en als begeleider van scheppende processen. Creatie wordt er opgevat als een proces van verandering waarbij men overbodig geworden oude vormen, omvormt in nieuwe levenskrachtige uitdrukkingsmogelijkheden. De menselijke individualiteit staat hierbij centraal door het feit dat ze zich voortdurend aan het realiseren is en zich op die manier bevrijdt.

Het creatieproces wordt er inhoudelijk onderbouwd en beschreven vanuit ervaringen met de beeldende kunst. Daarna wordt het toegepast op andere gebieden zoals 'zelf-ontwikkeling', de 'menselijke ontmoeting' en op het 'creŰren met groepen'.

Het boek is geschreven voor iedereen die zichzelf wil verwezenlijken en vernieuwen.

De inleiding en een inhoudstabel vind je hier.

De kostprijs van het boek is 24 € plus 3.50 € verzendkosten.

Bestellen kan bij de auteur: jaak (AT) hillen.be of bij de uitgever (het beste voor Nederland): info@via-libra.be .


WEGEN VAN WIL
Handboek voor een kunstzinnige omgang met karma en re´ncarnatie door Jaak Hillen

Via Libra Antwerpen 2017, 167 p., paperback, isbn-nummer: 978 90 77611 26 5

In het boek wordt beschreven hoe je de beeldende taal kan gebruiken om op een creatieve manier in diepere lagen van jezelf in te duiken en om die te transformeren. In een eerste gedeelte beschrijf ik mijn kunstenaars-visie op karma en re´ncarnatie, evenals het proces om tot inzicht te komen.
Het tweede gedeelte handelt over de praktijk van vele in de loop der jaren gegeven workshops. Je vindt er veel foto's, observaties van kunstwerken en gevalbesprekingen.
Op het einde vind je een uitgebreide toolbox die zich niet beperkt tot de beeldende kunst alleen maar ook ge´nspireerd wordt door tijdskunsten en door bestaande 'therapeutische technieken'.

Het boek is een must voor velen die met kunst en mensen werken. Het is ook geschreven voor diegenen die in pedagogische, in coaching en in genezende beroepen actief zijn, om hun praktijk te verruimen. En last but not least is het geschreven voor mensen die hun inzicht in karma en re´ncarnatie willen verdiepen. Het is tevens een handleiding voor allen die zelf elementen van dit werk willen integreren in hun eigen praktijk.

De inleiding en een inhoudstabel vind je hier.

Prijs: 29 euro + verzendingskosten
Bestellen
kan bij de auteur: jaak (AT) hillen.be of bij de uitgever (het beste voor Nederland): info@via-libra.be .